HTML

Hardstyle Is My Style!

Ez a blog a Hardstyle-al valamint azon belül is, a shuffle ágával foglalkozik. Bulihírek, Találkozók, Infók, Ligák itt és most! :)

Interjú az eSc csapatával

2009.02.01. 21:35 :: AbiZz

Hogy is kezdjem.. hmm…eSc :D

Sokan kérdezték mit is jelent.
Számtalan variációkon ment át a rövidítés. Mostani jelentése easy Step club lett. Clubnak hívni túlzás hiszen 4-en vagyunk jelenleg a csapatban, de folyamatosan veszünk fel új tagokat! 3 shuffler (Whizz, ZohAaN, Exani) és 1 tecktonikos (Urbii) szerepel a tímben.
Kevesen vagyunk és a csapat két-két tagja él csak közel egymáshoz. Nehéz így megoldani a gyakorlásokat, de próbálkozunk. Társaságunk igaz még kezdő, de mindent megteszünk azért , hogy egyre jobbak legyünk! Sajnos a környékünkön kevés hardstyle-al foglalkozó ember van, éppen ezért nincs is kivel gyakorolni.
A Shufflét kb. 2007 decembere óta ismerem, de csak 2008 nyara óta „űzöm az ipart” Melbourne stílusban. Hamar rájöttem arra , hogy aki ügyes csoszogó akar lenni, napi szinten kell gyakorolnia. Legnagyobb gondom a RunninMan nevű lépéssel volt ,hogy elfogadhatóan nézzen ki. Szerencsére a II. pesti meet up-on volt szerencsém pár nagyszerű shufflerrel megismerkedni :D
Hát mit mondjak… nagyon nagyon sok tapasztalatot gyűjtöttem :D (Többek között ez segített a runningman megtanulásában, hiszen előtte csak ugráltam egyhelyben mint valami gerincsérves tengerimalac)
Sokan mondják ,h: „nem tanulok meg shufflézni mert nincs kivel és unalmas….Nekem egyáltalán nem az! Ami azt illeti tényleg rossz „egyedül” nyomni itthon ,de megéri :D Nemtudom miért…egyszerűen tetszik!
A nép másik fele pedig : Sosem tudnám megtanulni.
 
TÉVEDÉS
 
A Shuffot bárki elsajátíthatja! Nem kell hozzá semmiféle adottság! Csak sok szorgalom,kitartás és gyakorlás. Az eleje nagyon nehéz, de ha túl vagyunk rajta… előttünk a pálya. :D
Utóbbi időben kicsit jobban terjedt a shuffle Magyarországon.(Régen volt a JumpStyle-al kapcsolatban egy riport a Fókuszban…hmm :P XD ) Remélem ez így is marad. Sajnos még azon a szinten állunk ,hogy hülyének nézik az embert, mert ezt csinálja. :D
Végülis ..érthető…
 Nah, ígyis egy hegyibeszéd lett :O :D Köszönöm, ha elolvastad!
 
eSc’ Whizz

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://shuffle.blog.hu/api/trackback/id/tr31916979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HDC/G3rY 2009.02.02. 14:46:56

'et értek veled :D mindenben igazad van h csak kitartás kell az egészhez meg fantázia :)
Ez viszont nekünk is kell h megértessük a többiekkel h nem életveszély ezt megtanulni:)
Nah Csoki

By:HDC/G3rY

eSc \' Whizz 2009.02.02. 15:43:48

Remélem mostmár tényleg terjedni fog....
köszi ^^
csumpedli

AbiZz 2009.02.02. 18:30:50

Hát én azon vagyok amióta elkezdtem kb :)

ThE eNd 2009.03.24. 19:38:19

Sziasztok Shuffle rajongók! Nincsen valami olyan tánc suli ahol ezt oktatják :P ?

eSc \' Whizz 2009.03.28. 22:10:07

youtube / közösség :) am nem tudok róla..
süti beállítások módosítása