HTML

Hardstyle Is My Style!

Ez a blog a Hardstyle-al valamint azon belül is, a shuffle ágával foglalkozik. Bulihírek, Találkozók, Infók, Ligák itt és most! :)

Újabb videók, névszerint: L4S://Fox valamint eSc ' Whizz

2009.02.03. 18:35 :: AbiZz

2 újabb videót kaptam, lássuk hát a mai szerzeményeket.

L4S://FoX:

Szóval fox... ...Szerintem nem kell nagyon sokat hozzá fűznöm a vidihez, stílusa bejön, jók a kombók, a teendője ugyan annyi mint másnak, gyakorolni... :)

eSc ' Whizz:

Whizz... ...Hát ő egy úgymond még "fejlődő" csoszogó, még a 2. shuffle talin ismertem meg egy jófej srác személyében. Azóta mit ne mondjak nagyon sokat fejlődött shuffleban és spyban egyaránt. RM je sokat javult, bár még mindig vannak talán apróbb hibák, de ez már csak gyakorlás kérdése. Reverse RM en ugyan még van mit faragni, de az is nagyon szépen alakul. A kombinációkat már jól össze köti, azzal semmi probléma. Nem tudom kinek mi jön be, lehet, hogy csak egyéni ízlésem miatt van de szerintem ha egy kicsit keményebben csinálja már nagyon frankón nézne ki, de persze ígyis jó!

Senki ne feledje: Gyakorlat teszi a mestert! :)

További szép napot mindenkinek!

2 komment

Címkék: fox shuffle electro hardstyle whizz

A bejegyzés trackback címe:

https://shuffle.blog.hu/api/trackback/id/tr8920750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FoxCantShuffle 2009.02.03. 21:03:19

Köszi szépen, hogy kitettél! :)

Youtube-n COMMENT, RATE & SUBSCRIBE Plzz!
Köszi!^^

L4S://FoX
süti beállítások módosítása