HTML

Hardstyle Is My Style!

Ez a blog a Hardstyle-al valamint azon belül is, a shuffle ágával foglalkozik. Bulihírek, Találkozók, Infók, Ligák itt és most! :)

HDC / Rocco & G3ry

2009.02.19. 00:34 :: AbiZz

Nos körübelül nem tudok megszólalni ezért inkább írok nektek, hiszen kaptam két olyan videót melyre azt mondom ez igen srácok. Érdemes végignézni a két videót melyekről a véleményemet alatta láthatjátok.

Rocco és G3ry közös videója

Véleményem: Nos, srácok tényleg nagyon jó lett a videó. Mint MSN-en is elmondtam annyi kis belekötni valóm van, hogy a zenéket máshogy kéne összefésülni hiszen nagyon hirtelen jönnek egymásra a számok. (Ajánlom, hogy kattintsatok rá a Watch in HD gombra én úgy vettem észre jobb minőség de minenképpen szebb hangok jöttek de lehet csak én vagyok hülye de azért nem annyira mint ők ketten a videó végén:) )

G3ry saját videója

Véleményem: GATYA 4EVER!!! :) Nagyon jól összelett téve a videó, a zene is jó de azért van egy kis hiba itt is. A videó elején rögtön zúzdával indúl a szám és nincs bevezető a "nyugisabb" résznél utána pedig, még mindig megy a shuffle ami viszont nem ütemre megy de elfogadható rendezői eszköznek hiszen ízelítőt ad a film tartalmáról :) Ami viszon 15 pontot ért el nállam a 10-ből az a "kézimunka" xD nagyon jó lett 1-2 helyen benne.

Csak így tovább srácok!
 

2 komment

Címkék: shuffle rocco hdc g3ry

A bejegyzés trackback címe:

https://shuffle.blog.hu/api/trackback/id/tr32951979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyoze 2009.02.19. 12:12:22

jó shuffle!! az a gatya mitől világít?: )
a videó viszont viszonylag egyszerű, lehetett volna eleje és vége, mert így csak hirtelen vége lett
na ennyi amugy 5ös!!

HDC/G3rY 2009.02.19. 17:42:35

Köszi :P
A gatyán a fényvisszaverő fele világított a fényképező melett a lámpa
am nem volt a saját vidihez kedvem h megszerkesszem :P
süti beállítások módosítása