HTML

Hardstyle Is My Style!

Ez a blog a Hardstyle-al valamint azon belül is, a shuffle ágával foglalkozik. Bulihírek, Találkozók, Infók, Ligák itt és most! :)

[DsC] IceBoy

2009.02.24. 20:17 :: AbiZz

Ismét egy ifjú shuffler videóját láthatjuk, ami számomra kellemes csalódás volt! :)

[DSC] IceBoy shuffle
 

Véleményem
Shuffle:
Tényleg nagyon kellemes csalódás volt, hogy valaki ilyet tud másfél hónap után. Persze mint mindekinek lehet mondani neked is tanácsolom, hogy Gyakorlás, Gyakorlás, Gyakorlás. Figyelj rá, hogy mikor valamilyen kombóval összekötsz egy mozdulatot akkor ne állj le elötte és ne is gondolkozz rajta hanem mennyen érzésből csak :)

Videó: Több adagban kell felvenni. Tudod sok kicsi sokra megy! :) A felétől látszik rajtad, hogy kivagy fáradva és ezért ilyenkor egy következő videót kell bevágni. A zene jól alá lett téve.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://shuffle.blog.hu/api/trackback/id/tr52963808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyoze 2009.02.24. 21:19:04

alakul: )
figyelj arra,hogy a sarkaidat ne emeld annyira föl RM-közben!

G.T.F.U. Spike 2009.02.28. 18:55:21

nem leszolásként mondom, de szerintem elöször a runinng man-t meg a t-stepet csinálgasd lassan utána folyamatosan pedig majd begyorsulsz, és probáld meg egyenesebb testtartással;) joleszez
süti beállítások módosítása